Nieuws/Te koop/For sale

We zijn in 2021 volledig overgegaan naar de middag lossing, dit i.v.m. lichamelijke klachten. En dat bleek een goede zet!

Super gebouwd duivinnetje!!

Deze doffer in 2017 gekocht en zoals het nu gaat een schot in de roos!!

“Zoon Nieuwe Dure”
===================================================
Ik ben in 2019 voorzichtig begonnen op de ZLU, want daar heb ik de voorliefde voor. Ik heb 2 vluchten mee gedaan Agen en Perpignan en ben daar zeer tevreden over! 2020 zullen dat er meer worden! Ik heb in 2020 3 x mee gedaan, maar ga toch terug naar de middag lossing. Op mijn afstand is het gewoon zeer moeilijk om bij de top 100 te klasseren.

2021 heb ik 5 van de 6 vluchten mee gedaan en ik kan zeggen dat het mijn beste jaar tot nu toe was. Met als Bergerac een top vlucht voor mij. 2 duiven op teletekst en van de 43 bijna 30 in de punten.  In het NIC was ik 1, 2 en 3!!! De eerste duiven kwamen in het pik donker aanvliegen. Het vervelendste was dat mijn eerste duif de 779 wel een uur heeft verzeten op het dak van het hok, ook een beetje mijn schuld in eerste instantie dacht ik dat het een aanvlieger was. Deze duif is een kleinzoon van de Ferrari van A.P. De vader van deze duif heb ik gekregen van Jan van Zwienen uit Emmercompascuum. 

Vanaf 2021 ging het steeds beter, met weer meer teleteksten, Bergerac 3e Nationaal sector 4 en zelfs landelijk een top notering 26e.